Връзки за достъпност

Извънредни новини

Вещици в подкрепа на Путин


Вещици в подкрепа на Путин
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:50 0:00

Руският президент Владимир Путин получава магическа помощ от московски вещици. Те, от своя страна, изкарват пари от неговата популярност.

Руският президент Владимир Путин получава не само всенародна любов, но и окултна подкрепа. Група жени, които наричат себе си Империя на най-могъщите вещици, бяха заснети по време на сеанс, в който правят „добри магии“ на руския президент и проклинат враговете му. За жените това е и бизнес.

Ето една магия за Кремъл, произнесена от „вещицата“ Альона Полин:

„Нека Русия бъде по-силна! Нека Владимир Путин види правилния път! Империята на Вещиците има магическа сила: тя укрепва величието на Русия, захранва го с уникална мощ и дарява милост на земята да живее и расте. Воистина!“

Альона е лидер на вещиците, които са и фенове на руския президент. Тя обяснява много сериозно как подхожда групата, за да помогне на идола си:

„Вещиците не могат да говорят против президента. Часът, датата и мястото на този магически кръг са пресметнати много внимателно, за да се канализира енергията правилно. Това ще подобри живота на Земята благодарение на Русия. Президентът на държавата не може да не участва в този кръговрат и затова ние му помагаме“.

Популярността на Путин помага на членовете на групата да продават магията си на други места. Юлиана Золотницкая, която е част от вещиците, обяснява, че това е печеливша търговия не само за нея самата, но и за клиентите й:

„Правя магии за богатство и премахвам лоши заклинания от семейства чрез методите на Альона. Човек трябва да подкрепя правителствтото и Владимир Путин преди всичко“.

Вещиците правят и магии, с които заглушават враговете на Путин. Те повтарят след Альона:

„Който идва при нас със зло, който си отива със зло, който прави зло и който говори зло, нека тези врагове бъдат прокълнати завинаги. Прокълнати да са враговете!“
XS
SM
MD
LG