Връзки за достъпност

Извънредни новини

Условия за ползване

Свободна Европа приветства повторната употреба, препубликуването и разпространението на съдържание, публикувано на нашия сайт. Приветстваме и редовното публикуване на съдържание на Свободна Европа на сайтове, изпращане по имейл, постване в групи и бази данни. Продажбата на съдържание на Свободна Европа е абсолютно забранена. Когато използвате съдържание на Свободна Европа в цялост, изискваме да отбележите Свободна Европа с:

  • Линк, поставен преди текста на статията и водещ до www.svobodnaevropa.bg,

· Следният текст някъде в статията: Copyright (c) 2018. RFE/RL, Inc. Препубликувано със съгласието на Radio Free Europe/Radio Liberty, 1201 Connecticut Ave NW, Ste 400, Washington DC 20036.

За повече информация се свържете с bulgaria@rferl.org

Употреба на аудио, видео, графично и фото съдържание

Базираните в интернет и архивираните предавания на Свободна Европа са предназначени единствено за лична употреба. Не е разрешено никакво излъчване или друга употреба на тези предавания без изричното писмено съгласие на RFE/RL, Inc.

Разрешение за повторна употреба на мултимедийно съдържание на Свободна Европа (аудио, видео, графики или снимки) трябва да бъде заявено предварително. Мултимедийното съдържание на Свободна Европа трябва да бъде отбелязано на видимо място със „Свободна Европа“. За инструкции за употребата на логото на Свободна Европа се обръщайте към bulgaria@rferl.org

Съдържание на трети страни

Някои от продуктите на Свободна Европа използват съдържание, създадено от отделни фотографи и/или външни партньори като Associated Press, Reuters, Agence France-Presse, ИТАР-ТАСС и т.н. Преди да използвате продукти на Свободна Европа със съдържание от трети страни, трябва да получите разрешение не само от Свободна Европа, но и от собственика на правата на съдържанието на трети страни.

Информация

XS
SM
MD
LG