Връзки за достъпност

Извънредни новини

Пишете ни

Свържете се с Радио Свободна Европа/Радио Свобода

Искате да се свържете с нас? Ето как:

Съобщете за грешка, споделете обратна връзка или информация

Международен адрес

Radio Free Europe/Radio Liberty

Vinohradska 159A
100 00 Prague 10
Czech Republic

Интервюирайте нашите журналисти или потърсете коментар

Запитванията към медията изпращайте на svobodnaevropa@rferl.org.

Ние сме уникален източник на информация за много от горещите точки по света, включително Афганистан, Иран, Русия и др. Някои от нашите журналисти и експерти са на разположение за интервюта или за предоставяне на основна информация по разнообразни теми и въпроси. Можете да намерите техните данни за контакт тук.

Публикувайте нашите материали на вашия сайт

За запитване относно препубликуване на текстово съдържание на РСЕ/РС, включително установяване на партньорски отношения, моля, свържете се с нас на permissions@rferl.org. Тук можете да намерите повече информация за условията за ползване (на английски език).

Работа

Всички свободни позиции можете да намерите тук.

За повече информация за възможностите за журналистически стипендии посетете страниците за стипендиите, учредени на имената на Вацлав Хавел и Иржи Динстбир.

Защита на данните

Радио Свободна Европа/Радио Свобода се отнася сериозно към правото на личен живот. Тъй като седалището ни е в Прага, Чехия, където събираме и обработваме по-голямата част от личните данни, ние сме обвързани от строго европейско законодателство за поверителност на данните. Можете да прочетете повече информация тук.

Информация

XS
SM
MD
LG