Връзки за достъпност

Извънредни новини

Марешки ще се бори с "третия пол" в Европейския парламент


Марешки ще води евролистата на "Воля - български родолюбци"
Марешки ще води евролистата на "Воля - български родолюбци"

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки, който оглавява партийната листа за предстоящите европейски избори, ще се бори с "третия пол", ако бъде избран за евродепутат.

Това заяви самият той при представянето на останалите кандидати от коалицията му "Воля - български родолюбци", в която влизат още Народна партия „Свобода и достойнство“, Български земеделски съюз „Александър Стамболийски“, Българска социалдемократическа партия, Християндемократическа партия и Обединена социалдемокрация.

Сред останалите кандидати за членове на ЕП са Орхан Исмаилов, Кольо Парамов, Георги Николов от земеделския съюз, Емил Емилов от социалдемократите и Ирина Абаджиева-Репуц, която е председател на Християндемократическата партия. Листата се допълва от членове на партията на Марешки.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

XS
SM
MD
LG