Връзки за достъпност

Извънредни новини

Шоуто на Слави слиза от екран на 31 юли


Слави Трифонов.

„Шоуто на Слави“ официално спира на 31 юли тази година. Това заяви водещият Слави Трифонов по време на предаването в понеделник.

"Реших да не подновяваме договора си. Нямаме проблеми с партньорите си от бТВ - това е наше решение", каза Трифонов. Като причина за решението той изтъкна различното разбиране за свобода, както и желанието „медийната среда да е друга“.

„От позицията, в която сме сега, не можем да направим повече“, добави още Трифонов.

Шоуто слиза от ефир след повече от 19 години съществуване. Първото предаване е излъчено през ноември 2000 г., като до 2004 г. неговата аудитория е от средно 3 млн. души на вечер.

Засега няма официален коментар на Би Ти Ви защо шоуто слиза от екран.

В годините, освен телевизионните проекти, от екипа на предаването поемаха и политически инициативи, в това число и провеждането на национален референдум през 2016 г. Тогава едва 12 хил. гласа не достигнаха за това референдумът да е от задължителен характер. От ГЕРБ тогава поеха ангажимент да внесат поправки в изборния кодекс, съгласно резултатите от въпросите на референдума, но това и досега не е факт. През 2018 г. водещият проведе кастинг за кандидат-политици.

Facebook форум

XS
SM
MD
LG