Връзки за достъпност

Извънредни новини

Данаил Кирилов уволни директора на затворите Васил Миладинов


Централният затвор в София
Централният затвор в София

Правосъдният министър Данаил Кирилов ще освободи директора на затворите Васил Миладинов. Това стана ясно от отговор на Кирилов на журналистически въпрос. Той отказа да посочи мотивите за решението си.

Решението за отстраняване на директора на Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" главен комисар Васил Миладинов е взето след като Кирилов е бил на посещение в следствения арест на бул “Г.М.Димитров" в София. Министърът е направил инспекция след като задържани се оплакаха от условията.

Кирилов каза, че е видял влага по стените. "Аз дишах спокойно въздух там и нямаше проблем в тази посока, но това не означава, че не трябва да се търсят промени", обясни Кирилов. Той е инспектирал и храната на затворниците и прадлага да се промени регламентът за това колко плодове и зеленчуци могат да се внасят.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

Борисов - отново премиер. Възможно ли е
please wait

No media source currently available

0:00 0:01:38 0:00
XS
SM
MD
LG