Връзки за достъпност

Извънредни новини

Румен Радев присъства на приема на Тръмп в Ню Йорк


Президентът на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп дадоха прием по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН. На събитието присъстваха и президентът на България Румен Радев и съпругата му Десислава Радева.

По-рано държавният глава на България направи изказване в рамките на панела на високо равнище, организиран от ЮНЕСКО и посветен на темата за бъдещето на образованието. Президентът взе участие в Глобалния бизнес форум "Майкъл Блумбърг". Тази година форумът събра в Ню Йорк световни лидери, които обсъждат начините за преодоляване на икономическата нестабилност в света.

В делегацията, ръководена от българския държавен глава, е и заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

XS
SM
MD
LG