Връзки за достъпност

Извънредни новини

Хиляди привърженици на "Левски" излязоха на шествие в подкрепа на отбора


Шествието на феновете на "Левски" премина по софийските улици. До инциденти не се стигна.
Шествието на феновете на "Левски" премина по софийските улици. До инциденти не се стигна.

Хиляди привърженици на футболния клуб "Левски" преминаха в шествие през центъра на София преди мача с ЦСКА-София. Събитието протече без инциденти, но преди футболната среща са били задържани 10 души, информира БНР.

Столичната дирекция на вътрешните работи обяви, че предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата.

Походът е под надслов „Левски, ти си всичко за нас“, а целта е да бъде подкрепен изправеният пред неясно финансово бъдеще отбор. Бъдещето на тима към момента е под въпрос, а Васил Божков не е заявил публично плановете си дали ще продължи да го финансира и под каква форма, след като държавата закрива лотарията му, припомня Медиапул.

Мажоритарният пакет от акциите се държи от близкия до Божков – Георги Попов, който се намира при него в Дубай.

Бизнесменът Васил Божков беше задържан в Обединените арабски емирства по разследване за неплащане на такси от хазарт. По-късно се сдоби с общо 11 обвинения, сред които обвинения за ръководене на престъпна група, за изнудване, принуда и убийства.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

XS
SM
MD
LG