Връзки за достъпност

Извънредни новини

Изборно студио на Свободна Европа


Генка Шикерова

Резултати, коментари, интервюта. Кой за какво гласува? Ниска ли е избирателната активност и какво се случва в рисковите секции? Ще има ли правителство? Кой ще управлява България?

Отговорите на тези и други въпроси в изборното студио на Свободна Европа с водещ Генка Шикерова. В студиото гостуваха преподавателката по журналистика д-р Дарина Сарелска и рекламистът и създател на кампанията "Имаш право на България" Радослав Бимбалов.

Полина Паунова разговаря на живо с лидерите на партиите.

В студиото видяхте още Ива Лазарова от Института за развитие на публичната среда, координатора на ДПС в Бурса Танер Чавуш, журналистката от сайта radian.bg и zaistinata.com Дияна Желязкова от Шумен, Мария Димитрова от врачанския сайт zovnews.com, кореспондентката на БНР в Русе Ася Пенчева и кореспондентът на dnevnik.bg във Варна Спас Спасов.

Какво се случва във Великобритания, където секциите за гласуване извън България бяха най-голям брой, с Мария Спирова - член на секционна избирателна комисия.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Facebook форум

XS
SM
MD
LG