Връзки за достъпност

Извънредни новини

Михаил Константинов ще бъде освободен от „Информационно обслужване“


Михаил Константнов стана изпълнителен директор на „Информационно обслужване“ през 2012 г. като остана на поста до април тази година с прекъсване между 2014 и 2015 г.

Дългогодишният председател на съвета на директорите на държавната фирма „Информационно обслужване“ Михаил Константинов ще бъде освободен от настоящия си пост като член на съвета на директорите, съобщи Сега.

За събитието става ясно от обявлението за свикване на извънредно общо събрание на 16 август, в което присъства само една точка – за освобождаването на Константинов и председателя на съвета на директорите Валери Борисов. През февруари и двамата бяха преизбрани за нов мандат.

В последните години Константинов многократно се обявяваше срещу машинното гласуване.

Той стана изпълнителен директор на „Информационно обслужване“ през 2012 г. като остана на поста до април тази година с прекъсване между 2014 и 2015 г.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Facebook форум

XS
SM
MD
LG