Връзки за достъпност

Извънредни новини

Голямата картина - историите, без които не можете


Голямата картина - новият седмичен бюлетин на Свободна Европа. (Снимката е илюстративна).
Голямата картина - новият седмичен бюлетин на Свободна Европа. (Снимката е илюстративна).

Здравейте, скъпи читатели,

Искам да съобщя първо на вас тази новина. Създадохме нов седмичен бюлетин, който сега представяме за първи път.

Знаем, че сте заети и нямате време да следите новините. Затова ще продължим да Ви информираме всяка сутрин за най-важното с бюлетина "3 минути". Наясно сме, че не винаги можете да следите сайта на Свободна Европа и така може да пропуснете увлекателни истории, важни разследвания или анализи, които обясняват сложните неща по разбираем начин.

Сега ви представяме ГОЛЯМАТА КАРТИНА. Това е седмичен бюлетин, в който ще ви препоръчваме само няколко истории, без които не можете. Само няколко. Те ще ви бъдат достатъчни, за да знаете най-важното и да се ориентирате какво става.

Нарекохме този бюлетин ГОЛЯМАТА КАРТИНА, защото той е за хора като вас, най-лоялната ни публика. Хора, които се интересуват от важното, искат да научават нещо ново.

Абонирайте са за ГОЛЯМАТА КАРТИНА и всяка събота сутрин ще Ви изпращаме подбрани от нас няколко истории. Това са най-увлекателните и най-важните истории. Имате целия уикенд, за да ги прочетете.

Искрено ваш,

Иван Бедров

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

XS
SM
MD
LG