Връзки за достъпност

Извънредни новини

Как ДАНС не ще да разследва политици и един "пионерски сбор"


Как ДАНС не ще да разследва политици и един "пионерски сбор"
please wait

No media source currently available

0:00 0:09:54 0:00
Директен линк

Удивителна седмица, както винаги. Беър Грилс нарочно се плацикал в рилско езеро, знаейки че нарушава правилата, докато български деца с български танц били нападани повече от чужденеца.

Удивителна седмица, както винаги. Беър Грилс нарочно се плацикал в рилско езеро, знаейки че нарушава правилата, докато български деца с български танц били нападани повече от чужденеца; Еврокомисията съобщи, че ДАНС не разследва злоупотреби с пари на български политици(о, каква изненада); коалицията „Пеевски“ внесе нов проект за „затъмняване“ на сделките по фалиралата КТБ, Булгартабак ще почива в мир, Радев саботира форум на НАТО заради „български енергийни проекти“, а парламентът саботира неговото вето по Изборния кодекс.

В крайна сметка всичко това няма никакво значение, защото в смолянското село Търън, по повод националния празник 3 март, учители и ученици решили да правят възстановка на „пионерски сбор“, като децата ще рецитират стихове от соца и ще дефилират с червени и сини връзки. Впрочем, какъв по-подходящ финал – не само на седмицата, на държавата... За да не видим накъде сме тръгнали, и за да не забележим, че може би сме и стигнали отново се занимаваме с джендъризъм.
XS
SM
MD
LG