Връзки за достъпност

Извънредни новини

Ремонтът на „Графа“ се удължава с поне 86 дни заради дъждовете


Ул. "Граф Игнатиев"
Ул. "Граф Игнатиев"

Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ е удължен с поне 86 дни, съобщи в. „Сега“. Причината за това са дъждовните дни, в които строителната фирма не е можела да работи.

Според изданието изпълнителят „Джи Пи Груп“ е поискал 110 дни отсрочка на крайния срок за завършване на ремонта. След консултация с Института по метеорология за дъждовни са били признати 86 дни и с толкова ще може да се удължи работата без да се дължат неустойки.

От Столична община предупреждават още, че не се знае още колко дъждовни дни ще има и затова не е ясно докога ще се проточи ремонтът.

Общо 300 дни е договорената продължителност на работата, считано от 8 май м.г., тоест ремонът е трябвало да бъде приключен през март. След удължаването обаче реконструкцията вероятно ще продължи до края на май.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

Пеевски, Горанов, "Магнитски". Действат ли още санкциите
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:36 0:00
XS
SM
MD
LG