Връзки за достъпност

Извънредни новини

"Махай жалбата, бутай незаконното и си гледай работата"


Темата за влиянието на прокуратурата в политическия живот бе затворена с няколко въпроса за бъдещето на Пламен Георгиев като консул във Валенсия. От отговорите на Борисов стана ясно, че бившият шеф на КПКОНПИ е трябвало да оттегли жалбата си срещу решението барбекюто на терасата му да бъде съборено, за да не бъде отзован от Испания.

"Много работа е свършил за държавата, много врагове си е създал, докато е конфискувал имущество в полза на държавата, но не мога да търпя да ми се задава и този въпрос – за някаква тераса. Да, той така го купил апартамента... Купил не купил, влезе на хората в очите, махай жалбата, бутай незаконното и си гледай работата. Не може такава тема да ми стои на вниманието месеци наред."

Попитан дали Георгиев се справя достатъчно добре с чуждите езици, за да заема дипломатически пост, премиерът заяви: "Мисля, че английският му е перфектен. Аз не знам испански, за да му давам оценка. Може да помоля моя приятел Христо Стоичков да го изпита на испански и да видим как е."

Facebook форум

XS
SM
MD
LG