Връзки за достъпност

Извънредни новини

Телевизията на Слави Трифонов стартира до дни с 5-часова програма


Слави Трифонов
Слави Трифонов

Телевизията на Слави Трифонов "Седем – осми" ще започне излъчване на 4 ноември от 19 часа. Това съобщи Трифонов в интервю, излъчено във Фейсбук страницата му. В началото програмата ще бъде 5-часова, като за момента не се предвиждат новини и спортни емисии. Разпространението ще бъде по кабел и сателит.

„Вечерното шоу на Слави Трифонов“ ще се казва авторското предаване на шоумена, което ще се излъчва в 22 часа.

"Имаше куп административни и технически казуси, които трябваше да разрешим", каза той в отговор на въпрос защо стартът на медията е бил забавен. Телевизията ще е безплатна за зрителите и операторите и ще се издържа от реклами.

Преди седмица стана ясно, че бившият телевизионен водещ е купил телевизия "Стара Загора". Така той си осигури лиценз за национален ефир, който телевизията притежава от средата на 2017 г. с решение на Съвета за електронни медии.

Трифонов наскоро учреди партията си "Няма такава държава" при пълна секретност.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

XS
SM
MD
LG