Връзки за достъпност

Извънредни новини

НА ЖИВО: Ще бъдат ли честни изборите?


Културният антрополог проф. Ивайло Дичев и социологът Първан Симеонов в Студио България на Свободна Европа.
Културният антрополог проф. Ивайло Дичев и социологът Първан Симеонов в Студио България на Свободна Европа.

Ще бъдат ли честни изборите? На този и други въпроси ще дадат отговори културният антрополог проф. Ивайло Дичев и социологът Първан Симеонов.

В последните дни ГЕРБ сигнализира за 228 допълнителни машини за гласуване, намиращи се в склад на фирмата доставчик "Сиела Норма". В понеделник партията отново даде пресконференция, на която представиха сценарий, според който един гласоподавател може да гласува два пъти. Такава хипотеза не съществува според указанията на Централната избирателна комисия (ЦИК). Антоанета Цонева от "Демократична България" подаде сигнал в полицията за нарушения на ДПС с контролиране на вота чрез подвижни секции в пазарджишкия избирателен район. За тази "схема" първо писа Свободна Европа.

Полина Паунова разговаря с проф. Ивайло Дичев, Първан Симеонов и Надежда Йорданова от "Демократична България" в Студио България на Свободна Европа.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

XS
SM
MD
LG