Връзки за достъпност

Извънредни новини

Предаването "Въпросите" по TV1 спира временно заради липса на финансиране


Снимка от студиото на "Въпросите" по ТВ1
Снимка от студиото на "Въпросите" по ТВ1

Телевизионното предаване "Въпросите", което се излъчваше всеки следобед по ТВ 1, излиза в "дълга ваканция" поради липса на финансиране, съобщи"Дневник".

Предаването се излъчваше в продължение на три години, като всяка вечер водещите се сменяха. В екипа участваха журналистите Милен Цветков, Миролюба Бенатова, Генка Шикерова, Лили Маринкова, Емилия Милчева, Светла Петрова и други. Продуцент е Люба Ризова, която дълги години беше директор "Новини и актуални предавания" в Би Ти Ви.

"В петък аз имам честта "да мета" в студиото на предаването Въпросите. Тогава ще е последното предаване за сезона, а може би и завинаги", написа във фейсбук профила си Миролюба Бенатова.

"Благодаря на всички за всеотдайната ежедневна работа по продукцията на "Въпросите"! Благодаря и на всички видими и невидими помощници, това предаване да го има! Благодаря на зрителите за даренията!
Продукцията излиза в дълга ваканция! Търсим финансиране!", написа във "Фейсбук" Румен Ковачев, собственик на ТВ 1.

"Досега имахме договор с ТВ 1, за съжаление в последния месец "Булсатком" е прекратил договора си с ТВ 1, ерго няма финансиране и ТВ1 трябва да прекрати договора си с нас", каза Люба Ризова в предаването "Въпросите" от 25 юли.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

XS
SM
MD
LG