Връзки за достъпност

Извънредни новини

Круизът на „тайни клиенти“ от НАП с нудисти се оказа гей-парти


Яхта, произведена от италианската компания Sallorenzo. Снимката е илюстративна.
Яхта, произведена от италианската компания Sallorenzo. Снимката е илюстративна.

Корабният круиз на т.нар. „тайни клиенти“ от НАП, за който миналата седмица разказа финансовият министър Владислав Горанов, се оказа гей-парти, съобщава „Медиапул“.

За случая се разбра покрай репортаж на БНТ за данъчни, които на 4 март играли хоро със самодеен състав по народни танци в село Марково в опит да го уличат в неиздаване на касови бележки за таксата от по 1.50 лв. на човек. Горанов прие новината шеговито, спомняйки си как миналото лято негови подчинени се оказали на кораб с нудисти по същата причина.

В тази връзка електронното издание е отправило няколко въпроса към НАП – колко е струвал въпросният круиз на бюджета, наложени ли са някакви санкции и други. От агенцията обаче засега не са представили информация. Въпреки това източници на „Медиапул“ споделят, че данъчните се оказали не просто на круиз за нудисти, а на частно гей-парти.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

Пеевски, Горанов, "Магнитски". Действат ли още санкциите
please wait

No media source currently available

0:00 0:02:36 0:00
XS
SM
MD
LG