Връзки за достъпност

Извънредни новини

Тошко Йорданов обвини Асен Василев в кражба на интелектуална собственост


От парламентарната група на "Има такъв народ" направиха изявление по темата и в кулоарите на Народното събрание
От парламентарната група на "Има такъв народ" направиха изявление по темата и в кулоарите на Народното събрание

Председателят на парламентарната група на „Има такъв народ“ (ИТН) Тошко Йорданов обвини служебния министър на финансите Асен Василев, че като управител на фирма е откраднал интелектуална собственост.

"Според нас човек, откраднал интелектуална собственост, нещо, което е доказано в лондонския съд, не трябва да бъде български министър“, каза Йорданов.

От партията на Слави Трифонов изнасят тези данни дни след като предложиха на Асен Василев пост на министър на екологията или на вицепремиер в неслучилия се проектокабинет с премиер Николай Василев.

"Не разбирам защо като ме каниха три пъти преди, сега виждат проблем. Всичките дела съм си спечелил. Виждам дългата ръка на координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов", каза Асен Василев в отговор на обвиненията.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

XS
SM
MD
LG