Връзки за достъпност

Извънредни новини

"Момчил не е в този списък заради вас". Пламен Николов предложи Иво Атанасов за правосъден министър


Иво Атанасов е предложението на "Има такъв народ" за министър на правосъдието след оттеглянето на Момчил Иванов.
Иво Атанасов е предложението на "Има такъв народ" за министър на правосъдието след оттеглянето на Момчил Иванов.

"Има такъв народ" предлага за министър на правосъдието депутата Иво Атанасов.

Той е юрист, избран за депутат от Видин. В началото на юни в интервю за БНР казва, че “реформите, които предвиждаме, ако ни се даде възможност да управляваме, ще бъдат в интерес на гражданите и спиране на корупцията, която съществуваше по времето на Борисов”.

Смяната в състава на проекта за кабинет на Пламен Николов няколко часа преди изтичането на срока за връщането на мандата на президента Румен Радев се наложи, защото Момчил Иванов се отказа от поста по лични причини.

"Момчил не е в този списък заради вас [журналистите]", каза председателят на парламентарната група на ИТН Тошко Йорданов след срещата при президента.

Непосредствено след обявяването на името на Момчил Иканов като кандидат за министър на правосъдието във вторник станаха известни негови статуси в социалните мрежи. В тях той използва квалификации като "соросоидни платени политици" и "майкопродавци".

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Най-ново видео

XS
SM
MD
LG