Връзки за достъпност

Извънредни новини

Болничният на шефа на БНТ е изряден, показа проверка


Генералният директор на БНТ Константин Каменаров

Няма нарушения при издаването на болничния на генералния директор на БНТ Константин Каменаров. Това установи проверка на Софийския градски съд. Извършването й беше разпоредено, след като Каменаров не се яви в съда заради отпуск по болест, а ден по-късно присъства на събитие в Брюксел.

Според столичната здравна инспекция, на която е възложена проверката, изискванията за констатиране на неработоспособност са спазени при издаването на болничния лист.

Това беше поредното отлагане на делото на Каменаров. Той е подсъдим за шофиране в нетрезво състояние. На първа инстанция той беше признат за виновен и осъден условно. Ако получи окончателна осъдителна присъда, той ще загуби ръководния си пост в националната телевизия.

  • 16x9 Image

    Свободна Европа

    Свободна Европа е службата за България на Radio Free Europe/Radio Liberty (RFE/RL). От 1950 г. до 2004 г. излъчва предавания на български език. От началото на 2019 г. Свободна Европа е възстановена като дигитална платформа за предоставяне на мултимедийно съдържание на български език.

Facebook форум

XS
SM
MD
LG